ясно ми е това но незнам за какво служи и изобщо къде се намира тази шайба...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 156: 1.8<=>2.0 - разлики и размисли ...
Collapse
X
-
Ето затова става дума http://www.hotwheels.com.sg/156%20lighten%20crank.htm
А иначе в платените обяви може да намериш такава...AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеясно ми е това но незнам за какво служи и изобщо къде се намира тази шайба.... На мен следващата ми инвестиция е в чип.
ПоздравиAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Тия конски сили за нищо ги нямате има хора по хиляди левове дават и не може да постигнат желания ефект тука със разни чипове и шаиби ги вадете по 20 коня и отгоре,относно темата 1.8 няма как да бие 2.0 според мен.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Добре де, със сигурност ако се "чипне" колата и се сменят филтрите със подходящите такива, колата ще стане малко по-мощна и осезаемо по-пъргава. Но...чудеса не бива да се очакват, все пак не имплантирате турбина, нали?
А дали е 1.6, 1.8, 2.0...щеше да има значение ако колата е нова. Сега можем само да гадаем в какво състояние е конкретната машина и колко "коне" са и останали. Примери много...
Със сигурност обаче, колата ще е по-бърза с чип , отколкото без чип, сравнена сама със себе си.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеСъс сигурност обаче, колата ще е по-бърза с чип , отколкото без чип, сравнена сама със себе си."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда.....дизела......мда.....Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
При дизелчето кат се мапне и разните съединит и демферни боклуци са под по голямо напрежение, иначе на тях тва им е най - голямата файда - с 300 кинта дигат 30 коня, а бенза за да качи 30, трябва да ръсне поне 3 бона....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПри дизелчето кат се мапне и разните съединит и демферни боклуци са под по голямо напрежение, иначе на тях тва им е най - голямата файда - с 300 кинта дигат 30 коня, а бенза за да качи 30, трябва да ръсне поне 3 бона.....Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщениеАко махна катализатора каква ще бъде разликата.
Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщениеКатализатора няма ли да ми трябва.
Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщениеКакво точно върши тои ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment